Sparring partner, adviseur, mediator en coach voor bestuurders, directeuren en toezichthouders

Maud Groenberg (1962). Ervaren bestuurder en toezichthouder, MfN Registermediator en gecertificeerd coach.
 
Ik ben een zeer ervaren bestuurder die bij uiteenlopende non-profit organisaties succesvol verandertrajecten heeft gerealiseerd. Analytisch sterk, snel, inspirerend en doelgericht. Ik doe mijn werk met passie en energie en heb een groot (Haags) netwerk. Ben niet iemand die op de winkel past, maar een echte veranderaar.

Na jarenlang zelf aan het roer gestaan te hebben, vind ik het inspirerend en boeiend om anderen te helpen hun dilemma's op te lossen. Dat kan vanuit een adviserende of coachende rol, als toezichthouder of mediator en soms ook als interim-manager, maar altijd op strategisch niveau.
 
Ik heb, net als velen voor mij, gemerkt dat het in topfuncties ook wel eens mis kan gaan. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Dat is niet leuk, maar ik vind dat je ook uit vervelende ervaringen goede dingen kunt halen.  De dilemma’s en valkuilen die ik zelf heb ervaren, gebruik ik in mijn mediation-  en coachingspraktijk. Ik vertel mijn klanten niet "hoe het moet” maar help hen de oplossing (in zich) zelf vinden.
 
Meer informatie over mijn mediationpraktijk vindt u op http://www.groenbergmediation.nl

Mijn complete cv vindt u op LinkedIn.