Verleg uw grenzen op de rug van een Arabische hengst

Een heel bijzonder individueel traject voor (top) managers met lef

Voor managers die op een bijzondere manier écht hun grenzen willen verleggen behoort een speciaal traject tot de mogelijkheden. Hierbij combineren wij individuele coaching met twee (halve) dagtochten op een Arabische volbloed. 

Tijdens een uitgebreide intake bespreken wij uw actuele thema's en bereiden we u voor op de volgende stap. 

De keer erna maakt u een rit door een prachtig natuurgebied. De lengte en snelheid worden aangepast aan uw ervaring in het zadel. U wordt hierbij begeleid door een endurance ruiter die tot de wereldtop behoort. De Arabische volbloeds en Akhal-Teke's waar op gereden wordt zijn door hem zelf gefokt. Deze bijzondere filosoof kan prachtig vertellen, zowel over het gebied waar u doorheen rijdt, als over het fokken en trainen van deze uit Rusland afkomstige toppaarden.

Zelfs als u goed getraind bent, zal de rit fysiek en mentaal het nodige van u vragen. Het is spannend, vermoeiend, indrukwekkend, taai, opwindend, mooi, ontroerend, pijnlijk...eigenlijk net als het leven zelf. Deze dag brengt u op unieke wijze terug bij uzelf en waar het voor u echt om draait.

De ervaring van deze rit wordt, in combinatie met de door u aangedragen vraagstukken, de basis voor de daarop volgende individuele gesprekken.

Aan het eind van het traject maakt u -ter afronding- nogmaals een rit. 

Dit traject is uitsluitend beschikbaar op aanvraag. Redelijke paardrijd-ervaring is noodzakelijk. Voor meer informatie neemt u contact op.
 
Afbeelding invoegen