Een unieke manier om bij en tot uzelf te komen!

Een eindverantwoordelijke functie is een prachtige uitdaging. U heeft de kans om echt het verschil te maken, de lijnen uit te zetten en in een interessant netwerk de koers te bepalen. Tegelijkertijd is het soms ontzettend zwaar werk. Er wordt voortdurend een beroep gedaan op uw wijsheid en empathie. U ziet uw collega's vaker dan uw gezin en u bent 24/7 bereikbaar, als het tegenzit ook in de vakanties.

Soms wordt het allemaal wel heel veel. Waar deed u het ook alweer voor en wanneer bent u zelf een keer aan de beurt? Dit zijn legitieme vragen en hoewel u ze niet vaak deelt met uw collega's bent u zeker niet de enige die er mee rondloopt.

Toen ik zelf zulke banen had, als directeur in Rijksdienst en als bestuurder in de zorg, had ik soms ontzettende behoefte aan een time-out. Die nam ik ook een paar keer en dat bracht me op ongebruikelijke plaatsen. Op de top van de Kilimanjaro bijvoorbeeld. Inmiddels werk ik alweer enkele jaren als executive coach en maak ik de passie, maar ook de werkdruk, vanaf de zijlijn (maar op korte afstand) mee. Ik zie daar wat ik al wist. Het is voor topmanagers en bestuurders ontzettend lastig om zichzelf te gunnen wat ze af en toe hard nodig hebben: rust en ruimte.

Ik bied u graag de gelegenheid tot een management-retraite. U bent welkom op ons kleine landgoed op één van de mooiste plekken van het land: in de Veluwse bossen aan de rand de hei.
 
Mooie wandelingen (of fietstochten), zwemmen, lezen, nadenken, lekker eten, heerlijk slapen en uitrusten in een comfortabel gastenverblijf. Dat alles gecombineerd met een aantal goede gesprekken met iemand die uit eigen ervaring weet waar u het over heeft.

Resetten, herbronnen, bezinnen, u mag het zelf een naam geven. Drie dagen (of zoveel langer of korter als u wilt) waarin u alleen maar met uzelf bezig hoeft te zijn. Het programma wordt volledig aangepast aan uw wensen.
 
Neem gerust contact op voor meer informatie! 
 
Afbeelding invoegen